Wat kost het om sokken te laten bedrukken?

Sokken bedrukken met het logo van uw bedrijf is een uitstekend idee. Alles is mogelijk qua ontwerp en qua materialen, maar wat kost het nu precies? Dat leggen we je graag kort uit.

Ontwerpen

De allereerste stap is het ontwerpen van een digitaal proefdesign. Dit doen we graag voor u, maar u kunt ook uw eigen ontwerp aanleveren. Wij leveren u een aantal digitale proefsamples, dit is geheel kosteloos en vrijblijvend.

kosten sokken bedrukken
Sokken voor Mom In Balance

Proefsample

Wij overtuigen u graag van de kwaliteit van onze sokken. Zodra u graag een fysiek proefsample wilt ontvangen zijn er twee opties:

1: Een fysiek proefpaar van uw ontwerp. Deze laten we in onze fabriek maken. Kosten hiervoor zijn €75, de levertijd is gemiddeld 5 weken.

2: Een fysiek proefpaar van een willekeurig ontwerp. Deze hebben we op voorraad liggen. Dit is kosteloos en uw paartje ligt binnen 2 werkdagen in de brievenbus.

Sokken laten maken

Zodra wij u ook hebben kunnen overtuigen van onze kwaliteit en u tevreden met het voor u gemaakte ontwerp nemen we alles in productie. De kosten voor sokken met uw logo variëren tussen de €3,49 bij 5000 paar en €8,99 per paar bij 50 paar. Voor 500 paar zit u bijvoorbeeld op €4,99 per paar. U kunt uw kosten berekenen op deze pagina.

Naast de reguliere sokken, kunt u ook kiezen voor sportsokken, werksokken, wielersokken, kindersokken of enkelsokken. De prijs hiervoor is op aanvraag, maar verschilt niet veel van de bovengenoemde prijzen.

Optionele extra’s

Naast de sokken kunt u ook kiezen voor labels, geschenkdoosjes, kaartjes en/of individuele verzending. De prijzen hiervoor variëren per oplage en zijn op te vragen via ons contactformulier.

Het verzenden van uw sokken naar één adres is altijd kosteloos.

Bent u benieuwd naar de prijs voor uw idee? Stuur ons gerust een bericht.

    Comments are disabled.