Wat is de gemiddelde levertijd?

De gemiddelde levertijd is 5 weken vanaf akkoord op design.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid?

De minimale afname per ontwerp, per maat is 50 paar. Wij werken met staffelkortingen, een hogere oplage zorgt voor een lagere prijs. Klik hier om contact op te nemen.

Wat kost een zelf ontworpen paar sokken?

Onze prijzen beginnen vanaf €3,49 per paar. De volledige prijslijst is hier te zien.

Wat voor soort sokken kan ik laten maken?

Wij maken sokken in alle kleuren, maten en uitvoeringen. Wij maken ‘normale’ sokken, maar bijvoorbeeld ook bamboe-, sport-, wieler-, enkel-, kinder- en babysokken. De mogelijkheden zijn eindeloos, neem gerust contact met ons op.

Hoe werkt het gratis proefdesign?

U levert uw logo, huisstijl en wensen aan, wij vertalen deze volledig kosteloos naar meerdere ontwerpen. Geen addertjes onder het gras, vrijblijvend is vrijblijvend. Mochten deze ontwerpen bevallen, dan praten we graag verder om alles uit te werken.

Kunnen de sokken ook naar losse adressen worden gestuurd?

Jazeker, met onze inpak- en verzendservice regelen wij dit. U levert een adresbestand aan, wij zorgen voor het inpakken, etiketteren en verzenden van de pakketten met PostNL.

Is een label op de sokken mogelijk?

Ja, wij kunnen een label volledig in uw huisstijl of dezelfde stijl als de sokken maken.

Hoe zijn de sokken verpakt?

De sokken worden per paar in een beschermende verpakking geleverd. Ook het is mogelijk om een geschenkdoosje bij te bestellen. Maakt het geven van een cadeautje net wat leuker.

Is het mogelijk een fysiek proefpaar te ontvangen?

Uiteraard, wij leveren u graag een sample van uw ontwerp. Wij vragen hier eenmalig €75 voor. Als u graag de kwaliteit wil testen leveren wij u kosteloos een willekeurig proefpaar.

Moet ik een ontwerp aanleveren of doen jullie het ontwerpen?

U heeft twee mogelijkheden: zelf een ontwerp aanleveren of wij ontwerpen voor u. Wij beschikken over gediplomeerde ontwerpers die uw wensen vertalen in een ontwerp. Heeft u zelf al een ontwerp in gedachten, dan gebruiken we deze graag.

Waar worden de sokken van gemaakt?

Wij streven naar de hoogste kwaliteit. Hoe hoger het katoenpercentage, hoe beter. De sokken bestaan voor 80% uit katoen, 15% spandex en 5% elastaan. Dit zorgt ervoor dat de sokken stevig en duurzaam zijn, maar ook de juiste rek hebben. Zo passen de sokken perfect om de voeten.

In welke maten worden de sokken geleverd?

In de sokken wordt elastaan verwerkt. Hierdoor zijn de sokken one-size-fits-all. Dat wil zeggen dat de sokken geschikt zijn voor schoenmaat 38 t/m 46. Het is ook mogelijk om sokken voor mannen en vrouwen los te bestellen. De maatvoering is dan 36-42 (vrouw) en 42-46 (man). Heeft u liever een andere maatvoering? Neem gerust contact op.