5 dingen die je moet weten voor het ontwerpen van jouw sokken

Sta jij op het punt om prachtige sokken te laten maken voor jouw bedrijf? Alles staat met een strak ontwerp dat perfect aansluit op jullie wensen. We helpen je graag op weg om jouw sokken te ontwerpen.

1. Maximaal 5 kleuren

Onze sokken worden machinaal gebreid, de sokken worden laag voor laag opgebouwd. De machine begint onderaan en bouwt laag voor laag omhoog in maximaal 5 kleuren. De garen worden gebaseerd op Pantone C-stalen. Tip: kies één achtergrondkleur en bouw daarop het patroon/logo.

2. Minder detail, beter leesbaar

Details zijn prachtig, maar zullen wegvallen in de garen. Onze machines gebruiken 200 naaldsteken rondom de sokken. In andere woorden: 200 pixels per laag. Kleine details zullen wegvallen.

maximaal 5 kleuren
grote letters op sokken

3. Grote letters

Eigenlijk een aanvulling op bovenstaande. Letters worden als het ware als pixels weergegeven. Zeker kleine letters worden onleesbaar. De bedrijfsnaam op de zool of zijkant kan uiteraard, een slogan of tekst wordt krachtiger op het label.  

4. Hiel, hak en teen

De hiel (bovenste rand), hak en teen bestaan voor een gedeelte uit elastaan. Dit zorgt voor de juiste pasvorm. Deze zijn daarom in één kleur per gedeelte te maken. Het is dus mogelijk om de hiel rood, hak blauw en teen groen te maken. Houd hierbij wel rekening met het maximum van 5 kleuren.

5. Sokken worden niet gespiegeld

Het is mogelijk om de linkerzijde van een enkele sok anders te maken dan de rechterzijde van diezelfde sok. Let wel op dat de sokken niet gespiegeld worden. Wil je aan de buitenzijde van de linkersok een icoontje, dan zit dat bij rechtersok een de binnenzijde. Overigens zijn mismatched sokken ook mogelijk.

    Comments are disabled.