De 10 beste gelegenheden voor custom sokken

Sokken zijn er voor iedereen. Man of vrouw, jong of oud, iedereen wordt blij van sokken. Ben je aan het nadenken over jouw eigen custom sokken? Voor het personeel of juist voor klanten? We zetten de 10 beste gelegenheden voor eigen sokken op een rijtje.

sokken met logo
kerstsokken

1. Kerst

De Kerst staat natuurlijk bovenaan, elk jaar een periode waarin uw personeel of klanten verwend willen worden. Ook bij Sokkies Club (onze abonnementsvorm voor consumenten) zijn dit elk jaar de populairste sokken. Wat is er nu leuker dan kerstsokken met uw logo die tijdens het kerstdiner worden gedragen? Veel klanten kiezen voor een kerstthema in de kleuren groen/rood.

2. Jubileum/Bedrijfsfeest

Bestaat uw bedrijf 1 jaar, 10 jaar of misschien wel 25 jaar? Verras uw personeel en/of klanten met perfect relatiegeschenk: sokken in uw huisstijl. Wie jarig is trakteert!

3. Relatiegeschenk voor klanten

Wilt u een klant bedanken voor het afronden een order, de fijne samenwerking of juist verrassen met een relatiegeschenk? Iedereen draagt sokken, dus u zit altijd goed met het cadeau. Een kleinigheidje voor een zachte prijs; onze sokken zijn er vanaf €3,49.

4. Oud en nieuw

Gaat u met een nieuwe frisse wind het nieuwe jaar in en wilt u uw klanten of personeel een gelukkig nieuwjaar wensen? Zet dit kracht bij met een paar sokken. Dit kunnen ook feestelijke sokken zijn met bijvoorbeeld champagne erop. De sokken gaan vaak langer mee dan de goede voornemens.

Sokken voor oud en nieuw
Sokken voor de zorg

5. Dag van de zorg/verpleging

In de zorg worden ontzettend veel sokken gedragen. Onder de werkoutfit vinden veel zorgmedewerkers het leuk om kleurrijke sokken te dragen. Elk jaar ontvangen wij de leukste ontwerpen vanuit ziekenhuizen, verpleeghuizen en ambulanceposten. Vaak met een medische insteek in de huisstijl van de organisatie.

6. Vaderdag/Moederdag

Een zelfgetekende kleurplaat is prachtig, maar als werkgever wordt het flink knutselen voor al het personeel. Een mooie oplossing voor Vader- en Moederdag zijn custom sokken.

Sokken voor koningsdag

7. Koningsdag

Elk jaar viert onze koning zijn feestje, dit is een officiële feestdag. Een uitstekende reden voor uw werknemers om op deze dag prachtige oranje sokken te dragen. Laat deze kans om de koning(in) te spelen niet schieten.

8. Sinterklaas

Weet u wat uw personeel in het schoentje wil? Sokken natuurlijk! Ze zijn het hele jaar lief geweest, tijd om ze te trakteren. Wist u dat sokken elk jaar hoog op het verlanglijstje staan in Nederland?

Sokken voor sinterklaas
Sokken voor wk en ek

9. WK-voetbal of dergelijk sporttoernooi

Vergeet Wuppies, vuvuzela’s of andere prularia die na het toernooi in de prullenbak verdwijnen. Geef uw personeel of klanten sokken met een Hollands tintje. Volledig in stijl voor het WK- of EK-voetbal, de Olympische Spelen of de Formule 1. Tijdens de Tour de France wordt ook veel gekozen voor wielersokken.

10. Verjaardagen

Wat geeft u uw personeel cadeau op verjaardagen? Sokken zijn een unisex cadeau dat iedereen waardeert. Geschikt voor alle maten (38-46), dus u zit altijd goed. Maak er een compleet sokkenpakket van met een geschenkdoos en label in stijl.

Sokken voor verjaardagen

    Comments are disabled.